top of page
Vyhledat
vladkavondrackova5

Skupinová setkání dětí předškolního věku

Aktualizováno: 29. 8. 2022

V období předškolní docházky přichází tlak na rodiče a děti v tom, co by opravdu měly zvládnout, umět a dokázat v různých oblastech vývoje, aby mohly započít školní docházku. Rodiče často tápou, některé materiály k předškoláckému tréninku jsou voleny příliš jednoduše a rodič, který si myslí, že dělá maximum, se poté v druhé polovině předškolního věku často dozvídá, že jeho dítě má rezervy v různých oblastech, o kterých neměl tušení. Někdy i z takových důvodů je doporučen odklad školní docházky. A Vaše časté dotazy znějí:

PROČ NÁM TO NIKDO NEŘEKL? JAK MÁM VĚDĚT, ŽE MÁ TOTO UMĚT?

Proto tu pro Vás a Vaše děti bude každý týden skupinová přípravka předškoláčků, která poskytne rozvoj ve všech oblastech psychomotorického vývoje a postupně se společně budeme připravovat na velkou životní změnu, vstup Vašich dětí do základní školy.

Zaměříme se na řečový, jazykový, motorický, sluchový, zrakový a grafomotorický trénink. Aktivity budou probíhat hravou formou pro Vaše děti i pro Vás.

Obzvláště vhodné je Předškolácké procvičování pro děti s odkladem školní docházky, děti s poruchou řečové komunikace, děti s obtížemi v socializaci, ale i ty, které baví aktivity a rodiče už neví, co s nimi dalšího zkoušet.

Skupinky budou probíhat středy od září 2022 v budově SPC a PPP 17. Listopadu 861, Valdické Předměstí, 506 01 Jičín ve 3. patře. Přihlášky se jménem dítěte, ale i údaji k první konzultaci (viz První konzultace, stažitelný dotazník), posílejte na email nejenoreci@gmail.cz nebo se spojte telefonicky ve všední dny mezi 17. - 18. hodinou na číslo 731023712, pokud se potřebujete o něčem poradit.







50 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Comments


Příspěvek: Blog2_Post
bottom of page