top of page
Vyhledat
vladkavondrackova5

Přihlašování do Předškoláckého procvičování a první termín 5.10. 2022

Předškolácké procvičování bude probíhat každý týden ve středu od 5.10. na adrese: 17. Listopadu 861, Valdické Předměstí, 506 01 Jičín, 3. patro.

Skupinka měla probíhat od konce září, ale poslední středa v měsíci vychází na státní svátek.

Pokud máte zájem své dítě přihlásit, pošlete prosím přihlašovací dotazník (v sekci První konzultace) na email nejenoreci@gmail.com. Připište prosím i Vaši časovou preferenci na kroužek mezi 14 - 16:30 hodinami.

Pokud je Vám cokoliv nejasné nebo si potřebujete něco ujasnit, můžete též napsat email nebo zavolat ve všední dny mezi 17.-18. hodinou na 731023712.

Koncepce skupinky: Prvních 35-40 minut budu s dětmi pracovat sama bez Vaší přítomnosti. V tu dobu nemusíte být v budově přítomni. Posledních 5-10 minut vstoupíte do naší skupinky, my Vám zreflektujeme, co jsme trénovali a co budete v průběhu dalšího týdne moci zkoušet doma. Oblasti psychomotorického vývoje je totiž nutné trénovat denně a pravidelně. Tak může při procesu tréninku paměti a učení docházet k novým synaptickým spojením mezi neurony, a tím ke strukturálním změnám neuronální sítě, která se stává hustší a více propojenější a Vaše dítě tím zralejší a vyvinutější.




51 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

コメント


Příspěvek: Blog2_Post
bottom of page